Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2011

Διάκριση και για την Ηλεκτρονική Βιβλιοθήκη μας!

Μετά τις διακρίσεις του Σχολείου μας για το σχολ.έτος 2010-2011 του Μαθητικού Συνεδρίου Πληροφορικής και των Θεατρικών Μαθητικών Αγώνων μια ακόμη διάκριση ήρθε για το Σχολείο μας:
Το Ιστολόγιό μας "Ηλεκτρονική Βιβλιοθήκη" που εκπονήθηκε από το δάσκαλο του σχολείου μας κ. Τρίμπο Α. Ιωάννη με τη συμμετοχή των εκπαιδευτικών του Σχολείου μας, ενταγμένο σε εκπαιδευτικό πρόγραμμα της Σχολικής Συμβούλου κας Καλλαρά Αθηνάς της 3ης εκπ/κής περιφ/ας Χαλκιδικής, στις 19/7/2011 επιλέχθηκε στις 85 καλύτερες  Διδακτικές Πρακτικές σε σύνολο 570 πανελλαδικά - και όπως ενημερωθήκαμε με email από τον αξιότιμο κο Παναγιώτη Αναστασιάδη - Επιστημονικό Υπεύθυνο Μείζονος Προγράμματος Επιμόρφωσης Αν. Καθηγητή Πανεπιστημίου Κρήτης,  θα συμπεριληφθεί ως μέρος του επιμορφωτικού υλικού του προγράμματος της Μείζονος Επιμόρφωσης Εκπαιδευτικών.

Με την ευκαιρία αυτή θα ήθελα να επισημάνω πόσο σημαντική είναι για τους μαθητές μας η χρήση του ιστολογίου Ηλεκτρονική Βιβλιοθήκη που ήδη λειτουργεί για 3η συνεχόμενη χρονιά στο σχολείο μας σε όλα τα τμήματα.


Θα ήθελα να συγχαρώ από τη δική μου θέση, ως εκπαιδευτικού του σχολείου μας, ιδιαίτερα τους μικρούς μας μαθητές για την προσπάθειά τους αυτή και τους καλώ και τη νέα σχολική χρονιά να αναλαμβάνουν πρωτοβουλίες και να καινοτομούν προετοιμάζοντας έτσι με τη βοήθεια των δασκάλων τους το δικό τους λαμπρό μέλλον που είναι κοινός μας στόχος.


Με την ευκαιρία αυτή θέλω να ευχηθώ στους μικρούς μας μαθητές στους γονείς τους και στους αξιότιμους συναδέλφους μου Καλή και Δημιουργική Σχολική Χρονιά!

Επίσης να καλωσορίσω το νέο Διευθυντή του Σχολείου μας, κο Στεφανίδη Φίλιππο - επιμορφωτή Β επιπέδου στις ΤΠΕ που θα βοηθήσει ιδιαίτερα το σχολείο μας να αναβαθμιστεί και να κατακτήσει τη θέση του στην ελίτ των δημόσιων σχολείων της χώρας μας.

Μπορείτε να δείτε τις καλές διδακτικές πρακτικές που επιλέχθηκαν κάνοντας κλικ εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρέπει να είστε μέλος αυτού του ιστολογίου για να σχολιάσετε τις αναρτήσεις μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.